Mijn meerwaarde is dat ik een brug kan vormen tussen verschillende culturen. Ondertussen ken ik de streek ginder heel goed en kan ik rekenen op een team dat bestaat uit een kok, kamelendrijvers, gids en andere medewerkers die nu bijna familie zijn van mij.

Jawad, mijn contactpersoon ginder, zorgt ervoor dat het logistieke onberispelijk loopt, met een echte grondigheid. Er gaat niets boven een team dat je blindelings kan vertrouwen. Gezien ik de lokale taal machtig ben, kan ik de inleefreis nog reëler maken door te fungeren als een gids-tolk.

Met mij reizen is op plaatsen komen die je niet ziet als je een georganiseerde reis doet of alleen reist. Door met mij te reizen wordt elke euro besteed wordt aan verenigingen of mensen die het echt kunnen gebruiken. Onze reizen hebben respect voor de levenswijze van de mensen ginder en ook respect voor de natuur. Door onze reizen maken we de mensen ginder zelfredzaam door ze een eerlijke verloning te betalen voor hun diensten en tegelijkertijd helpen we ze vooruit met onze sociale projecten.