Volgende reis

Volgende inleef-bezinningstocht door de woestijn tijdens paasvakantie. 6 tot 15 april 2020.

Tijdens de paasverlof gaan we weer op inleeftocht door woestijn. Lekker wandelen door een prachtige omgeving om  jezelf bij elke stap  terug te ontmoeten. Een prikkel arme omgeving waar de stilte zorgt voor rust. Rust dat verandert in kracht en onbegrensde creativiteit en inzichten. Eenmaal je innerlijke kompas gericht op innerlijke geluk kan je beginnen met je leven terug in eigen handen te nemen.

Door deel te nemen aan onze inleeftocht zorg je ook voor het terug bebossen van woestijngebied ten Zuid-Oosten van Marokko.  

Wil je ook mee?

Tijdens onze info van zondag 12 januari 2020 kan je om 13h 30 komen luisteren of deze inleef bezinningstocht jou ook aanspreekt.

locatie is Heibergstraat 3 Genk 3600

Gelieve via mail mustafa.harraq@telenet.be te bevestigen als je naar de info komt.

let op de plaatsen zijn beperkt tot 13 personen.

Kan je niet komen naar de info maar wens je wel meer info of je hebt al beslist om mee te gaan stuur voor 12 januari 2020 een mail naarmustafa.harraq@telenet.be om de nodige informatie te ontvangen en je plaats te reserveren.