Woestijnreis maart 2023

Het nieuwe jaar klopt aan de deur. 2023 volgt na 2022 en de zoveel andere jaren. De tijd tikt gewoon door, of is het ons leven dat geleefd wordt door de tijd en omstandigheden. Heb je elk jaar zoveel voornemens maar gebeurt er niets?
Alles blijft hetzelfde omdat je gevangen bent in je comfortzone. Wil je eens tijd maken voor jezelf om alles op een rijtje te zetten? Wil je eens nadenken of je leeft of aan het overleven bent? Heb je zelf nog de regie in eigen handen of bepalen anderen je leven? Ben je nog gelukkig of leid je een leven vol lijden?
Deze, en vele andere levensvragen, vragen tijd en een goede, prikkelarme omgeving. Vanuit VZW Genesis bieden we je deze mogelijkheid. We maken tijd voor ons zelf al wandelend door de woestijn in het zuidoosten van Marokko.

De volgende woestijnreis gaat door van 9 maart tem 19 maart 2023. Wil je mee en wens je meer info?
Stuur dan voor 15 januari 2023 een mail naar : mustafa.harraq@acv-csc.be

Let op : Plaatsen zijn beperkt. (max. 15 personen)