Getuigenissen

Ervaringen van reizigers

We laten je hieronder wegdromen met de feedback die we hebben mogen ontvangen van vorige deelnemers, met dank aan hen allen!

Wat de natuur, de begeleiding, de verzorging en de kennismaking met de cultuur betreft, heeft deze reis mijn verwachtingen ten zeerste overtroffen !! Waarvoor nogmaals heel veel dank !! Ook dat de groep zo harmonieus functioneerde, en dat iedereen zich heel flexibel opstelde, vond ik heel fijn

‘De woestijn heeft me een heel sterk gevoel van vrijheid en de ruimte om weer eigen keuzes te maken gegeven.’

 ‘Ik ben ervan overtuigd dat we met een reisbureau nooit hadden gezien wat we nu allemaal gedaan hebben. De woestijn heeft een ontzettend diepe indruk op mij achtergelaten… als ik eraan terugdenk (vrij frequent) kan ik het nog altijd maar met moeite plaatsen allemaal.

‘Ik merk dat ik de dingen nu ook beter kan relativeren/in perspectief zetten.Ik vond het ontzettend tof dat ik de kans heb gekregen om dit allemaal samen met jullie en de groep te mogen beleven. Ben blij dat ik zoveel toffe mensen heb mogen ontmoeten want iedereen mocht er gewoon zijn stuk voor stuk gewoon prachtmensen die op mijn weg zijn gekomen.’

  ‘De tocht heeft mij meer voldaan dan in mijn wildste dromen. Het was van voor tot achter genieten. Luxe ook, want ik had me meer aan een kamp verwacht waar we mee moesten helpen afwassen enzo. Voor mij had er nog een keer meer brood gebakken mogen worden in het vuur. Dat was echt een topmoment. En een super groep’.

‘Nog nooit heb ik zo een mooie ervaring gehad. Ik geniet nog elke dag met volle teugen van deze trip. Jullie hadden gelijk, de woestijn werkt verslavend ik kom zeker terug. Het was leuk eens tijd te hebben om na te denken. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de prachtige reis’

‘Jullie zijn super reisleiders en de groep was zo divers maar zo plezant, leerrijk… Echt een aanrader!!’

‘Eenvoud en natuurlijk , het heeft een geweldige inpakt op de mens.’

 ‘Dit was top ! Geen opmerking, alleen maar top. Ik voel de zachte bedding zo terugkeren, de ondersteuning.

‘De ondersteuning van jullie beiden vanuit de diversiteit is zeer aanvullend op elkaar en naar mijn gevoel een perfecte combinatie. Dank je wel !!’

‘De woestijntocht heeft een grote impact op mij gehad. Ik genoot gewoon van de reis van voor het eerste moment al, vanaf de eerste vergadering voelde ik een heel goede energie die van jullie uitging. Op de tweede vergadering was het bijna als een treffen onder vrienden. Voor mij kwam alles zoals het kwam en genoot ik zowel van het comfort als van het gebrek eraan…Doe maar gewoon zoals jullie het aanvoelen, zou ik zeggen: jullie doen het werkelijk prima op alle gebied!!! Had wel wat tijd nodig om het te laten bezinken.’

’Nog elke nacht droom ik op een heerlijke manier over deze reis, echt waar!’