Mustafa Harraq

Hoewel ik geboren en getogen ben in België, zie ik mezelf als een bruggenbouwer tussen verschillende culturen. Dat is mijn meerwaarde.

Na al die jaren dat ik de woestijnreizen heb georganiseerd, ken ik de streek ginder uit mijn broekzak en kan ik rekenen op een geweldig team dat bestaat uit een kok, kamelendrijvers, gids en andere medewerkers. Zij zijn nu bijna familie van mij.

Mustafa

Jawad, mijn contactpersoon ter plaatse, zorgt ervoor dat op logistiek vlak alles steeds onberispelijk loopt. Hij doet dit met een echte grondigheid. Er gaat niets boven een team dat je blindelings kan vertrouwen. Gezien ik de lokale taal machtig ben, kan ik de inleef-reizen nog reëler maken door te fungeren als een gids-tolk.

Met mij reizen is op plaatsen komen die je niet ziet als je een georganiseerde reis doet of wanneer je alleen reist. Door te reizen op deze manier wordt elke euro besteed aan verenigingen ter plaatse of aan mensen die het echt nodig hebben. Onze reizen hebben respect voor de levenswijze van de bevolking en maar vooral ook met het nodige respect voor de natuur. Door onze ondersteuning maken we de mensen zelfredzaam door hen een eerlijke verloning te betalen voor hun diensten en tegelijkertijd helpen we ze vooruit met onze sociale projecten.

Je vindt hier de pdf