Woestijntocht en coachingsreis in de Sahara

Mustafa Harraq en Inge Compen nodigen je uit voor een inspirerende woestijnreis die je leven zal veranderen. Deze reis belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarin je de magie van de Sahara in Marokko zult ontdekken en persoonlijke groei zult ervaren op manieren die je je nooit had kunnen voorstellen.

Wat kun je verwachten van de infosessie?

✨ Een avond vol inspiratie: Mustafa Harraq en Inge Compen zullen hun expertise delen en je meenemen op een reis door de Sahara, waarbij ze de diepgaande lessen en inzichten van de woestijn met je zullen delen.

🏜️ Persoonlijke groei: Ontdek hoe de uitgestrektheid van de woestijn kan bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

🧘‍♀️ Coaching en begeleiding: Leer hoe je de kracht van de woestijn kunt gebruiken om je innerlijke kracht te versterken en je doelen te bereiken.

💬 Interactieve sessie: Stel vragen, deel je gedachten en maak verbinding met gelijkgestemde mensen, zowel in de zaal als online.

Mis deze unieke kans niet om jezelf onder te dompelen in de schoonheid en de wijsheid van de Sahara. Of je nu in persoon aanwezig bent in het Stadhuis van Genk of online deelneemt, we garanderen dat dit een ervaring wordt die je nooit zult vergeten.

Schrijf je vandaag nog in voor de gratis infosessie en bereid je voor op een reis van zelfontdekking en inspiratie.

LIVE INFOSESSIE:

* Datum: 8 oktober 2023

* Tijd: 09:30

* Locatie: Stadhuis van Genk, zaal 1

* Aanmelden: mail naar inge@vrouwkracht.be

ONLINE LIVESESSIE

* Datum: 9 oktober 2023

* Tijd: 19:00

* Aanmelden: via deze link https://www.vrouwkracht.be/inspiratiereizen/woestijntocht-coachingreis-sahara-marokko/